Gespecialiseerd rietdekker
Gespecialiseerd in rietdekken
Rietdekken
Rietdekken

Rietdekken

Geef uw woning een authentieke uitstraling

In 2001 leerde ik, Arjen Groen, het oude ambacht rietdekken. In 2008 startte ik als zelfstandig rietdekker. Mijn hobby is mijn werk geworden wat ik steeds met liefde uitvoer. Een rieten dak is een kostbare investering. Daar ga ik -in uw belang- bewust en zorgvuldig mee om. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij bovenaan. Ik heb oog voor details en afwerking. Vooral de kwetsbare delen als kilgoten krijgen mijn optimale aandacht. Ik werk voor de klant. Uw belang is mijn dienst. Mijn vakmanschap is inmiddels breed bekend in Emmen e.o. De beste materialen worden in uw dak verwerkt, wat de levensduur en duurzaamheid bevorderd. Een rieten dak geeft uw woning een authentieke & ambachtelijke uitstraling en is waarde verhogend. Bij A. Groen Dienstverlening is uw dak in goede handen!

Nieuw dak, renovatie en van pan naar riet

Ik heb veel ervaring met het dekken van nieuwbouw woningen of vervanging van bestaande rietenkappen. Ook alle aanpassingswerkzaamheden zijn bij mij in goede handen. Bijvoorbeeld: dak uitvlakken, boeidelen aanpassen, schroefkappen.

Lang niet altijd is het nodig een dak volledig te vervangen. Een rieten dak is onderhevig aan slijtage, maar dat kan op specifieke plaatsen zijn. Een goede taxatie en advies kan veel kosten voorkomen. Professioneel bijwerken kan uw dak weer jaren mee laten gaan.

Wilt u van uw woning een unieke en waarde vermeerderend pand maken overweeg dan om een offerte te laten maken om uw pannendak te laten ombouwen naar een riet gedekt pand. Dit kan in combinatie met fraaie overgangen naar bijgebouwen.

U staat verbaasd van het effect op uw woning.

Rietdekken
Rietdekken

Onderhoud

Ik adviseer u om uw dak om de 2 jaar ‘APK’ te laten keuren. Het tijdig signaleren van zwakke plekken én het bijwerken verlengd de levensduur van uw kostbare dak. Dit kan betekenen het bijwerken van zwakke plekken, ontmossen en zo nodig laten spuiten/ impregneren.

Gespecialiseerd rietdekker

Plaatsen dakramen/ dakkapellen

Op een fraaie wijze kan ik uw dak voorzien van dakramen en/ of kapellen. Vraag vrijblijvend advies. Ieder dak is uniek en vraagt om een eigen plaatsing/ aanpassing en passende uitstraling.

Ervaringen

Danny de Vries

De service van A. Groen Dienstverlening is perfect! Ons vernieuwde rieten dak is nooit eerder zo netjes en strak gezet.

M. Wieringa

Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Onze nieuwe keuken ziet er netjes uit. Een echte aanrader!

Anton Borger

Ik ben enorm snel geholpen door A. Groen Dienstverlening. Een uitstekende kwaliteit / prijsverhouding en kundig advies.

Algemene voorwaarden